Centrum voor dans - coaching - massage

Gastactiviteiten

  •  Dans je vrijmet Hadewijch Verhenne

elke derde zaterdag van de maand

vrije bijdrage

info en inschrijvingen:  www.facebook.com/groups/1220363348000882/ 

 

  •  Sjamanistische Soundhealing met Reiki en Spirit van Hert: met Maarten Vandamme en Hedwig Cammaert
Makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren?
Wil je eens werkelijk tot een diepe ontspanning komen?
Heb je even ruimte nodig om dichter bij jezelf te komen?
Zoek je een efficiënte en toch betaalbare manier om emotionele pijn te helen en je spirituele ontwikkeling te stimuleren?
Heb je bovendien wel eens zin om je te laten verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties?
 
Comfortabel liggend op een matje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Je wordt omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. 
De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen, blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een sjamanistische soundhealing met reiki is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.
 
Meer info over soundhealing: www.vanzelfnatuurlijk.be
 
Begeleiding: Maarten Van Damme, Hedwig Cammaert en An Van Huyck.
 
Wanneer: vrijdag 3/5, 20u-22u
 
Deelnameprijs: 30 euro
 
Meebrengen: makkelijke kledij aandoen, verder is alles voorzien.
 
 
  • Familie & systeemopstellingen 4 juni 2019 – 19 u tot 22 u: met Jan Philipsen

Opstellingen geven ons de gelegenheid om te kijken naar datgene wat ons blokkeert, dat wat ons het moeilijk maakt. We krijgen een heldere kijk op de zaken, dikwijls zaken die in ons verleden plaatsvonden of zelfs in vorige generaties maar waarvan wij vandaag nog steeds de gevolgen dragen.

Opstellingen brengen dingen in beweging

Zit je met een vraag die je bezighoudt, aarzel niet en schrijf je in voor 26 mei ! Je bent dan welkom op 4 juni!

Wens je kennis te maken, ben je gewoon benieuwd of ken je opstellingen en wil je het werk ondersteunen, graag ook een seintje voor 26 mei en welkom op 4 juni!

Info: bel of mail: Jan Philipsen – 0488 06 62 76 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: 4 juni 2019 – 19 u tot 22 u

Plaats: 't chaletje

Deelname in de kosten: representanten: 15 €, vraagstellers: 30 €

 

  • Maak kennis met Emotioneel Lichaamswerk®!: met Ilse Van De Putte

Body en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar bestaat (gelukkig) steeds minder discussie over. Ons brein geeft betekenis aan wat ons lichaam voelt. Vaak zijn mensen echter afgesneden van wat ze voelen. Het voelt als gespeeld, gemaskeerd, niet écht, geblokkeerd, … Of een bepaald gevoel kan zo overheersend zijn, dat er geen plaats meer is voor iets anders. Of er zit ruis op de betekenis.

Om lichaam en geest goed te laten “samenwerken” is er evenwicht nodig tussen spanning en ontspanning, lading en ontlading, actie en rust. Emotioneel lichaamswerk® combineert beweging, ademwerk, (stem)expressie en aanraking als ingangspoort om dit (vaak verstoorde) evenwicht te herstellen.

Het is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om je in je emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieperliggende problematiek te helpen verwerken.

Ervaringsgericht betekent dat je het gaat ervaren om zo te ontdekken wat het jou kan geven.

In deze kennismakingsworkshop wisselen actieve en rustige oefeningen elkaar af. Soms doe je de oefeningen op jezelf, soms per twee of per drie. Er is ook voldoende ruimte voor vragen en reflectie. De workshop wordt begeleid door ervaren trainers binnen een duidelijk kader van veiligheid en respect.

Meer voeling met mijn lichaam is als thuiskomen in het bewustzijn van de volwassene om weer vrij te kunnen genieten van mijn lichaam en mijn natuurlijke levensstroom ten volle te ervaren (Ilse).

 

We nodigen je dan ook graag uit om met emotioneel lichaamswerk® te komen kennis maken op: 

Wanneer: Zaterdag 8 juni 2019 van 13u tot 17u

Waar: 't Chaletje van Inmovarte

Kostprijs: 40 euro 

Info en inschrijvingen: www.sentire.be

Meer informatie over het Netwerk Emotioneel Lichaamswerk en emotioneel lichaamswerk vind je op www.emotioneellichaamswerk.be

Bij voldoende interesse is er een vervolgworkshop op vrijdag 14 juni en vrijdag 21 juni, telkens van 20u tot 22.30u., 25 euro per keer

 

  •  Tantrareeks met Lenaleen en Staf:  volzet

 Data: 25/5- 22/9-23/11/2019- 23/2- 26/4/2020

 

  • Tantraproefavond met Rising heart

 Datum: 16/9

Info: https://risingheart.be/

 

 

 

 

 

 
 

 

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief