Tantrische beleving voor ( gelegenheids) koppels

Zoek je meer diepgang en plezier in je relatie? Wil je meer genieten in het contact met je partner? Zoek je een weg om je werkelijk te kunnen verbinden vanuit je hart met je partner?

In een tantrische beleving dompelen we jullie in een bad van sensuele en verbindende aanrakingen. Jullie leren hoe elkaar liefdevol te beminnen. 

Een tantrische massage is een wonderlijke en heerlijke ervaring waarin je enerzijds leert hoe je deze afgestemd op je partner kan geven en anderzijds hoe je deze in volle overgave kan ontvangen.

Niets moet en alles is ok. Dit is nu net het mooie aan tantra, er is geen prestatiedrang, wat er is of niet is mag er allemaal zijn. 

Al naargelang jullie wensen kan een yoni en lingham massage deel uitmaken van de sessie.

Ben je single en vind je geen gelegenheidspartner? Geen nood dan zoek ik iemand die zich door jou wil laten verwennen.

Hoe ziet zo'n dagje er uit?

Na een kennismakingsrondje waarin er gelegenheid is om wensen, verwachtingen en /of eventuele achtergrond te delen, krijg je uitleg over wat tantra kan betekenen in je leven.

Na oefeningen die je in verbinding brengen met jezelf en je partner starten we met een demo van de massage. Daarna krijgen jullie ruimschoots de tijd om te oefenen en te genieten.

Praktisch

De workshop duurt ongeveer 5 à 6 uur.

Wil je ook een yoni en lingham massage leren, dan duurt de sessie ongeveer 6 à 7 uur. 

Heb je je eigen gelegenheidspartner niet meegebracht dan zal jij alleen de massage leren geven. In dat geval zal de sessie ongeveer 3u duren zonder yoni-of linghammassage en 4u met yoni-of linghammassage.

Breng je eigen lunchpakket mee. Water, thee en versnaperingen zijn aanwezig.

Zorg dat je gedoucht hebt voor de workshop. Er is mogelijkheid om je op te frissen achteraf. Helaas kan ik je geen douche aanbieden.

Jouw bijdrage

Als (gelegenheids)koppel: 490 euro

Met yoni-en linghammassage: 570 euro

Single: 305 euro

Met yoni en linghammassage: 380 euro

 

Maak een afspraak

 

Tags: Massage, leuven, sinles, koppels, tantramassage, tantra

Afdrukken